[Back to Overwiew]  [IACM Homepage]


IACM-Berichten van 13 April 2019

Cannabinoide Conferentie 2019 Ė Oproep voor abstracten en registratie

De IACM directie bestuur wil je graag uitnodigen voor de Cannabinoid Conference 2019 en onderzoek presenteren. Het wordt gehouden van 31 Oktober Ė 2 November 2019 in Berlijn, Duitsland. De website van de conferentie met het voorlopige programma is nu online voor de indiening van abstracten. Registratie zal snel mogelijk zijn. De termijnen voor de mondelinge samenvattingen zijn 30 juni 2019 en abstracten voor posters 30 augustus 2019. Wilt u sponsor van de conferentie worden. Neem contact op met de IACM door het sturen van een e-mail naar info@cannabis-med.org.

Datum: 31 Oktober Ė 2 November 2019
Locatie: Estrel Hotel, Berlijn, Duitsland.

Gerduceerde registratie tarieven zijn beschikbaar totl 30 Augustus 2019. Mis de leidende conferentie over cannabis en cannabinoiden als medicijn niet!

De conferentie taal is in het engels.

Er zal simultaanvertaling uit het Engels in het Duits zijn op de eerste dag, dat een inleiding tot het medisch gebruik van cannabis en cannabinoÔden geeft.

Tijdens de conferentie zal de IACM 4 personen eren voor speciale prestaties met betrekking tot de re-introductie van cannabis en cannabinoÔden als medicijn. Er is een award voor fundamenteel onderzoek (Ester Fride Award), voor klinisch onderzoek, voor jonge onderzoekers en een speciale. award. Het IACM Award Committee zal de awardees selecteren. Elk award is geassocieerd met een prijzengeld van 500 EURos. Tijdens de conferentie zal de IACM de General Meeting en de selectie van nieuwe leden voor de raad van bestuur en een nieuwe voorzitter houden.

Terugblik

Een Jaar geleden

Twee Jaar geleden

[Back to Overwiew]  [IACM Homepage]


up

Nieuw adres

De IACM is verhuisd.
Nieuw adres:
Bahnhofsallee 9
32839 Steinheim

IACM Conference 2019

The IACM Conference 2019 will be held on October 31 - November 2, 2019, at Estrel Hotel, Berlin, Germany.

 

Members only

Please click here to visit the Members Only Area with a film to honour Prof Raphael Mechoulam, 
Please click here to become a member.

IACM on Twitter

Follow us on twitter @IACM_Bulletin where you can send us inquiries and receive updates on research studies and news articles.